gesprekskring gesprekskring

De gesprekskring komt normaal gesproken  elke derde dinsdag van de maand van 10.00 tot 11.00 bijeen in  De Bron en staat o.l.v. ds. Overdijk.
A.d.v. een boek wordt per samenkomst een geloofsonderwerp besproken.
Dit seizoen gebruiken we het boekje "12 artikelen over God" geschreven door o.a.:
Bram van de Beek, Margriet van der Kooi en Arjan Paisier. een uitgave van het boekencentrum isnbn 978 90 239 20793.

Gesprekskring Ongedwongen Gesprekskring Ongedwongen

Deze kring komt elke derde donderdagavond van de maand bij elkaar. Om beurten stelt één van de kringgenoten zijn thuis ter beschikking als plek van samenkomst. Dit draagt zeker bij aan het ongedwongen karakter en sfeer van de avonden. Wat er aan de orde komt op zo'n avond wordt elke keer door één van de kringgenoten bepaald. Als het onderwerp maar raakt aan het christelijk geloof. Maar verder wordt iedereen alle vrijheid gegeven in zijn of haar keuze. De kring heet niet voor niets Ongedwongen. Voor meer informatie kunt u terecht bij Teus Hasselaar, telefoonnr. 0344-603157.

Zondagsdienst - Herdenken overledenen
datum en tijdstip 26-11-2017 om 10.00 uur