Catechisatie Catechisatie

De jongeren nemen een belangrijke plaats in, in onze gemeente van Ommeren. We zijn erg blij dat deze groep steeds groter wordt. En het is helemaal fijn dat de meesten erg trouw zijn in het komen naar de catechisatieavonden

Voor de jongeren van 12 t/m 15 jaar is er om de week, 19.45 uur tot ongeveer 20.45 uur. Tea Boneschansker leidt deze avonden en vaak is dit gezellig bij Tea thuis.

Vanaf 16/17 jaar zijn de jongeren welkom in de pastorie vanaf 19.30 uur in de pastorie onder leiding van ds. Overdijk.

Voor beide groepen is de startdatum 29 september 2016

Zondagsdienst - Herdenken overledenen