Corona maatregelen Corona maatregelen

Extra mededeling met betrekking tot het coronavirus:

Gezien de adviezen vanuit de overheid hebben wij het ingrijpende besluit moeten nemen, in lijn met de kerken in onze regio, om ook in onze gemeente de kerkdiensten en andere bijeenkomsten in de Bron tot en met 31 maart te annuleren.

Middels onze website en Facebookpagina houden wij u op de hoogte over nieuwe ontwikkelingen betreffende de kerkdiensten en of andere bijeenkomsten in de Bron.

De ouderenmiddag van 24 maart zal niet doorgaan.

– Hoewel de volgende Avondmaalsviering pas voor april op het rooster staat, zal dan, naar bevind van zaken, de wijn in kleine bekertjes worden aangeboden en zullen we elkaar het brood niet aanreiken, maar moet ieder het zelf van de schaal nemen.

Wij vertrouwen op uw begrip en vragen uw gebed voor deze situatie. Als er vragen zijn of andere opmerkingen kunt u contact opnemen met de scriba of andere kerkenraadsleden.

De kerkenraad

Geen dienst
datum en tijdstip 05-04-2020 om 10.00 uur

Witte donderdag en Heilig Avondmaal