Rommelmarkt Rommelmarkt

De historie van de Rommelmarkt

De eerste rommelmarkt werd gehouden in 1982 en de opbrengst van de eerste drie markten werd besteed aan een fraai pijporgel. Daarna werd de rommelmarkt een jaarlijks wederkerend festijn, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het onderhoudsfonds van de kerk. Hopelijk wordt zo voorkomen dat toestanden als in de vijftiger en zestiger jaren zich nog eens voor doen.

In 2018 vindt de rommelmarkt plaats op:
Zaterdag 12 mei van 09.00 - 15.00 uur
Locatie: Langeindsestraat in Ommeren (Terrein Van der Stroom). Parkeren kunt u in de omgeving. Volg de borden. Toegang en parkeren gratis.

datum en tijdstip 29-07-2018 om 10.00 uur

Open Vrouwenochtend