Scriba Scriba

Voor alle zaken die met het scribaat te maken hebben, kunt u terecht bij scriba Bertina Zaaijer.
Het volledige adres luidt:
Mevr. B. Zaaijer, Laan van Nieuw Meerten 62, 4033 DE Lienden

Via het contactformulier kunt u digitaal contact met haar opnemen. Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

De scriba vraagt u medewerking met betrekking tot het correct invullen van de agenda in de Kerk Roept en de Bron. Wilt u tijdig data inleveren van clubs en verenigingen? Eventueel kopij voor de Kerk Roept, uiterlijk de maandag na het verschijnen van de Kerk Roept, voor de volgende Kerk Roept. Indien mogelijk per e-mail.
Ook een verzoek om geboortekaartjes, trouw- en rouwkaarten tevens te sturen naar de scriba, zodat deze op een goede manier in de mededelingen, de kerk roept en/of de Bron kunnen worden verwerkt.

Geen dienst
datum en tijdstip 05-04-2020 om 10.00 uur

Witte donderdag en Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 09-04-2020 om 19.30 uur