Brengdagen en informatieavond

Wanneer kunt u uw mooie "rommel" bij ons kwijt?
Elke 1e zaterdag van de maand kunt u bij onze opslagruimte aan Den Eng in Ommeren (naast Scoutinggebouw)  uw spullen brengen. Wij zijn daar tussen 10.00 - 11.00 uur aanwezig om uw spullen in ontvangst te nemen. Houdt u rekening met de spelende kinderen bij de Scouting?

De ophaaldag is dit jaar gepland op zaterdag 28 april 2018.

Wilt u uw "rommel" laten ophalen of meer informatie over halen en brengen? Neem dan contact op met Aart van Ommeren, tel. (0344) 602726.

Informatieavond
De informatieavond voor betrokkenen vindt plaats op dinsdag 24 april 2018 om 20.00 uur in De Bron in Ommeren

3e Adventsdienst en Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 16-12-2018 om 10.00 uur