PKN
Nederlands Hervormde Kerk te Ommeren
 
Gesprekskring LEV Gesprekskring LEV

Lev, dat betekent hart of moed. En daar heb je inderdaad wel iets van nodig wanneer je het geloofsgesprek aangaat over een gedeelte uit de Bijbel. Want in het gesprek over Gods Woord leer je niet alleen iets over anderen, maar vooral iets over jezelf. Een beetje lef komt dus goed van pas. 

Maar we maken het je gemakkelijk. Want onze kring, die op de derde donderdag van de maand van 20:00 tot 22:00 uur bij elkaar komt, voert dat gesprek met een open oor en een open hart. En dat betekent, dat je het lef niet in je eentje op hoeft te brengen, maar dat we dat voor een ieder van ons samen doen. 

Dit seizoen zijn we begonnen aan de eerste brief aan de Korintiërs. Daarbij hanteren we een studieboekje als leidraad, waarin als altijd de vraag aan de orde komt, wat het Bijbelgedeelte voor jou persoonlijk betekent. 
De gesprekken zijn serieus, maar ook met humor. Er is ruimte voor de lach, maar ook voor een traan. We spreken, maar mogen ook zwijgen.

Ongedwongen en met respect voor elkaar zijn we samen. En ook zo ervaren we in onze samenkomsten Gods Liefde. 

Heb je belangstelling of wil je wel eens kennismaken, laat het dan even weten. We vertellen er graag over! 

Teus Hasselaar 
60 31 57 

terug
 
 

Zondagsdienst
datum en tijdstip 17-11-2019 om 10.00 uur
meer details

Zondagsdienst - Herdenken van de overledenen
datum en tijdstip 24-11-2019 om 10.00 uur
meer details

 
vernieuwde wijkindeling
Onder het kopje "het consistorie" vindt u de vernieuwde wijkindeling met de daarbij behorende wijkouderling of pastoraal medewerker.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.