PKN
Nederlands Hervormde Kerk te Ommeren
 
Gezinsdienst van zondag 10 november.

Gezinsdienst van zondag 10 november.
 

Zondag 10 november is er een gezinsdienst. Na deze dienst is er in De Bron gelegenheid om een kop koffie of thee te drinken. Maaike van Zwetselaar zal daar haar ervaringen delen over haar reis naar ons zendingsechtpaar Martin en Marleen ’t Hart in Rwanda.

Zij zal ook enkele Rwandese spullen verkopen. De winst hiervan wordt geschonken aan een project van Martin en Marleen. Bij dit project schenken zij de bewoners van Rwanda (jongeren)Bijbels in hun eigen moedertaal.

Vanaf zondag 3 november tot en met zondag 24 november zal er achter in de kerk een mandje staan. Het zou fijn zijn als u hier een kaart voor Martin en Marleen in wilt doen, als blijk van steun. Dit kunt u naar eigen invulling doen, enkele ideeën zijn een bemoedigende tekst, spreuk of Bijbeltekst. Deze kaarten worden voor de kerst naar Rwanda opgestuurd.
 


 
terug
 
 

3e Adventsdienst
datum en tijdstip 17-12-2023 om 10.00 uur
meer details

4e Adventsdienst
datum en tijdstip 24-12-2023 om 10.00 uur
meer details

Kerstnachtdienst
datum en tijdstip 24-12-2023 om 22.00 uur
meer details

1e Kerstdag
datum en tijdstip 25-12-2023 om 10.00 uur
meer details

 
vernieuwde wijkindeling
Onder het kopje "het consistorie" vindt u de vernieuwde wijkindeling met de daarbij behorende wijkouderling of pastoraal medewerker.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.