Kerk in corona tijd Kerk in corona tijd
ROND DE KERKDIENST

Alle coronarestricties rond de kerkdiensten zijn vervallen. Onze kerkdiensten zijn voor ieder vrij toegangkelijk. Ook hoeft geen anderhalve meter afstand te worden gehouden, en kan men zitten naast wie men wil. De opsteling van de stoelen houden we voorlopig ruimer dan voor corona. In de diensten wordt normaal gezongen. Vanaf zondag 13 maart collecteren we niet langer met de 'lange stok' maar worden de doorgeefzakjes weer in gebruik genomen.

Wilt u bij de uitgang de predikant een hand geven is daar geen bezwaar tegen. Maar wie liever nog geen handen schudt laat het gewoon na, even goede vrienden...

Belangrijkste advies blijft om bij Covid gerelateerde klachten thuis te blijven, om de kans andere kerkgangers te besmetten zo klein mogelijk te houden. De fles handontsmetting blijft gewoon voor gebruik in het portaal staan.

Kinderkerk en kinderoppas worden in principe wekelijks aangeboden.

Wie zich nog niet comfortabel in grotere groepen voelt, kan de diensten gelukkig ook thuis volgen via de streaming:
kerkdienst bekijken

datum en tijdstip 22-05-2022 om 10.00 uur