Rommelmarkt Ommeren

Een mooie dag in Ommeren, helaas met een droevig randje.

De rommelmarkt in Ommeren op 1 juni was een dag met meerdere gezichten. Een zonnige dag met opnieuw veel bezoekers en een prachtige opbrengst maar helaas vond er een zeer trieste gebeurtenis plaats voor de opening van de markt. Eén van onze bezoekers is hierbij overleden. Ons medeleven gaat uit naar de naaste familie. Wij wensen familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte bij dit onverwachte verlies. Onze complimenten gaan uit naar het snel en adequaat handelen van onze verkeersregelaars, EHBO’ers, andere betrokkenen en de officiële hulpverlening.

De rest van de dag verliep probleemloos. Aan het einde van deze verder toch zonnige dag werd bekend dat de markt € 16.500,-- had opgebracht. Zeer dankbaar zijn wij voor deze mooie opbrengst zodat wij weer kunnen bijdragen aan het instandhouden van onze pittoreske kerk in Ommeren.

Veel mensen wisten ons dit jaar opnieuw te vinden, snuffelden op hun gemak rond, vonden veel leuke snuisterijen, ontmoeten bekenden, dronken een kop koffie aten een appeltaartje, dronken een biertje of aten een hamburger of een frietje.
De oliebollen, aardbeien en appeltaarten gingen vanaf de markt mee naar huis of naar de camping. Naast het opbod en het rad van fortuin was er begin van de middag nog een spectaculair optreden van de springgroep van I.L.O. Een aantal jongens en meisjes van de springgroep gaven een mooie demonstratie op de tumblingbaan.

Aan het einde van de rommelmarkt vond de trekking van de grote verloting plaats. Wij feliciteren de prijswinnaars van harte met hun prijs. Zij  hebben hun prijzen al in ontvangst genomen.
Nog even nagenieten van deze dag? Bekijk dan nog even de foto’s. U vindt ze hier.

Maar deze rommelmarkt organiseren kunnen wij niet op eigen kracht. Wij mogen hierbij altijd vertrouwen op Gods hulp en genade. Dankbaar zijn wij dan ook voor al onze vrijwilligers. Wij bedanken hen die ons op deze dag helpen, maar ook de vrijwilligers die ons het hele jaar door helpen. Zonder hen is er geen rommelmarkt! Wij hopen dat wij dit komende jaar weer op u mogen rekenen!
De rommelmarkt in 2020 valt weer iets vroeger in het jaar: op zaterdag 23 mei 2020! Noteert u het vast? Wij zouden het fijn vinden om ook dan weer op u te mogen rekenen of te begroeten.

Namens de rommelmarktcommissie:
Dank voor deze mooie dag!
Lenie Boon, Gina van Buuren, Géa Ruven, John van der Lippe, Johan van Bruggen en Aart van Ommeren.

Zondagsdienst - 3e Advent - doopdienst
datum en tijdstip 15-12-2019 om 10.00 uur