PKN
Nederlands Hervormde Kerk te Ommeren
 
Rommelmarkt Ommeren

Rommelmarkt Ommeren

Drie keer is scheepsrecht….
zo stond het in de Stad Buren, bij een artikel geschreven door Neeltje van Triest. En wat blijkt… een voorziene blik. Want het is ook uitgekomen. Opnieuw een andere locatie en gelukkig hebben veel bezoekers de moeite genomen om ons op te zoeken.
En de opbrengst: die bewijst het enthousiasme van onze bezoekers: maar liefst € 17.500,00

Zaterdag 12 mei
onze jaarlijkse rommelmarkt vond plaats aan de Langeindsestraat dankzij Verenigde Bedrijven Van der Stroom. Opnieuw een nieuwe locatie en gelukkig ook dit jaar druk bezocht. Een mooie dag! Precies het goeie weer voor een rommelmarkt. Niet te warm, lekker droog.
En s’avonds bleek een opbrengst waar we trots op mogen zijn!

Dit jaar hadden we aan beide kanten van de markt een ingang en aan beide kanten mensen voor het hek. Na de eerste run, kwamen mensen op hun gemak de markt op om rustig rond te snuffelen, een kop koffie te drinken met een appeltaartje en even met bekenden bij te kletsen. Om 11 uur het opbod en tussendoor was er het optreden van de Eckse Dweilers, gezellige dweilmuziek ‘dweilend’ over de markt.
Aan het einde van de rommelmarkt vond de trekking van de grote verloting plaats. De prijswinnaars hebben hun prijs in ontvangst mogen nemen.
Klik hier voor de foto's.

De rommelmarktcommissie bedankt alle vrijwilligers voor hun hulp. Tijdens de rommelmarktdag, maar zeker ook gedurende het hele jaar. Want zonder uw hulp redden wij het echt niet. Wij hopen het komende jaar ook weer op uw hulp te mogen rekenen.

De rommelmarkt in 2019 valt een stuk later dan dit jaar: op zaterdag 1 juni 2019! Noteert u het vast?
Wij zouden het fijn vinden om ook dan weer op u te mogen rekenen. En was u/je er dit jaar bij? Laat het even weten. Dan benaderen wij u volgend jaar.
 
Namens de rommelmarktcommissie:
Dank voor deze mooie dag!
Lenie Boon, Gina van Buuren, Géa Ruven, John van der Lippe, Johan van Bruggen en Aart van Ommeren.

 

terug
 
 

Zondagsdienst
datum en tijdstip 26-05-2019 om 10.00 uur
meer details

Hemelvaartsdag
datum en tijdstip 30-05-2019 om 10.00 uur
meer details

Rommelmarkt Ommeren
datum en tijdstip 01-06-2019 om 09:00
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 02-06-2019 om 10.00 uur
meer details

 
Rommelmarkt Ommeren
Dit jaar: 1 juni 2019!
 
vernieuwde wijkindeling
Onder het kopje "het consistorie" vindt u de vernieuwde wijkindeling met de daarbij behorende wijkouderling of pastoraal medewerker.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.