Ouderenmiddag 22 november 2018 Ouderenmiddag 22 november 2018

Donderdagmiddag 22-11-2018 was er weer onze ouderenmiddag in de “Bron”.
Het werd een fijne en vooral gezellige middag samen met onze  “ouderen”  en vrijwilligers van de bezoekgroep.

De middag werd geopend door Ds Overdijk met meditatie, gebed en zang.
Na de opening werd de middag ingevuld door “De juf, de bakker en de dominee” al eerder bij ons op de ouderenmiddag waren geweest, maar ook nu weer (met een ander programma) een succes. Voor de pauze allerlei liedjes die op humoristische wijze aan elkaar worden gepraat door het drietal.

Na de pauze een “toets” aardrijkskunde, te zien op de beamer met een aanwijzing naar een plaats in Nederland , weer gevolgd door een liedje wat bij de desbetreffende plaats past.

We hebben de middag afgesloten met een “rijdend buffet” passend bij de tijd van het jaar, erwtensoep en bonensoep met alles er op en eraan.
Al met al weer een  middag waar we goed en met een tevreden gevoel op terug kunnen zien!  Klik hier voor de foto's.
Iedereen  wordt voor de volgende keer weer van harte uitgenodigd, ook als u er nog niet bij was/bent en U weet het, neem gerust iemand mee, iedereen is welkom!!
Deze middag zal zijn op dinsdag 2 april 2019, met ook weer een leuke invulling, hier hoort/leest u t.z.t meer over in de “Bron”/Kerk Roept.

Namens de bezoekgroep
Gerda van Ommeren