Promotie-activiteiten

Voorbeeld van onze promotieposter
Promotie-activiteiten

Promotie
De rommelmarktcommissie verzorgt de promotie voor de rommelmarkt in Ommeren. Daags voor de markt wordt er een fullcolour folder huis-aan-huis verspreid op 5.000 adressen in de omgeving van Ommeren. Er worden 3.000 loten verkocht in Ommeren en Lienden, diverse kranten benaderd voor het plaatsen van persberichten en we publiceren op verschillende websites. Daarnaast hangen we posters op bij campings in de wijde omgeving, supermarkten en benzinestations. Ook plaatsen we verschillende aankondigingsborden langs de hoofdwegen rondom Ommeren en Lienden.

Wilt u de rommelmarkt sponsoren of kent u iemand die wil sponsoren? Schroom dan niet om contact op te nemen met Aart van Ommeren. Zijn telefoonnummer is (0344) 602726. Ieder jaar weer zijn wij naarstig op zoek naar sponsors. Ook u bent van harte welkom! Bel voor de verschillende mogelijkheden.

Witte donderdag en Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 09-04-2020 om 19.30 uur

Goede vrijdag
datum en tijdstip 10-04-2020 om 18.30 uur