Rommelmarkt - NIEUWS Rommelmarkt - NIEUWS

Nieuws over de rommelmarkt - Geen rommelmarkt op 23 mei!
De rommelmarktcommissie volgt de richtlijnen van het RIVM rondom het coronavirus.
De overheid heeft afgekondigd dat alle evenementen in Nederland tot 1 juni komen te vervallen.
Zo ook onze rommelmarkt op 23 mei. Het bestuur is nog in overleg hoe verder...
Zodra daar meer over bekend is informeren wij u daarover via deze website of facebook.
Helaas ziet de rommelmarktmarktcommissie zich daarom ook genoodzaakt om de brengdagen op zaterdag 4 april en 6 mei, de ophaaldag 25 april en de informatieavond 7 mei te laten vervallen. Via het nieuws op deze website informeren wij u weer over de mogelijkheden tot brengen van uw spullen.
Wensen wij iedereen kracht wijsheid en gezonde groeten🍀.

De historie van de Rommelmarkt

De eerste rommelmarkt werd gehouden in 1982 en de opbrengst van de eerste drie markten werd besteed aan een fraai pijporgel. Daarna werd de rommelmarkt een jaarlijks wederkerend festijn, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het onderhoudsfonds van de kerk. Hopelijk wordt zo voorkomen dat toestanden als in de vijftiger en zestiger jaren zich nog eens voor doen.

Zondagsdienst - Heilg Avondmaal
datum en tijdstip 04-10-2020 om 10.00 uur