Rommelmarkt - NIEUWS Rommelmarkt - NIEUWS

Nieuws over de rommelmarkt - Opnieuw dit jaar geen rommelmarkt op 15 mei!
De rommelmarktcommissie volgt de richtlijnen van het RIVM en de overheid rondom het coronavirus.
Helaas hebben we daarom ook dit jaar moeten besluiten geen rommelmarkt te organiseren op zaterdag 15 mei.
Wij hopen u weer te ontmoeten in 2022.
De rommelmarkt vindt dan plaats op: zaterdag 28 mei.

Wilt u toch graag spullen bij ons brengen? Dat is mogelijk op de 1e zaterdag van de maand tussen 08.30 en 10.00 uur, maar wel nadat u hiervoor een afspraak heeft gemaakt.
U kunt dit doen door te bellen met Aart van Ommeren: (0344) - 602726 of (06) 42 24 94 54.
Vergeet u niet een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand te houden?
Gezonde groeten🍀 van het bestuur van de rommelmarktcommissie.

De historie van de Rommelmarkt

De eerste rommelmarkt werd gehouden in 1982 en de opbrengst van de eerste drie markten werd besteed aan een fraai pijporgel. Daarna werd de rommelmarkt een jaarlijks wederkerend festijn, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het onderhoudsfonds van de kerk. Hopelijk wordt zo voorkomen dat toestanden als in de vijftiger en zestiger jaren zich nog eens voor doen.

datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur

datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur