Rommelmarkt Rommelmarkt

De historie van de Rommelmarkt

De eerste rommelmarkt werd gehouden in 1982 en de opbrengst van de eerste drie markten werd besteed aan een fraai pijporgel. Daarna werd de rommelmarkt een jaarlijks wederkerend festijn, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het onderhoudsfonds van de kerk. Hopelijk wordt zo voorkomen dat toestanden als in de vijftiger en zestiger jaren zich nog eens voor doen.

In 2020 vindt de rommelmarkt plaats op:
Zaterdag 23 mei van 09.00 - 15.00 uur
Locatie: Langeindsestraat in Ommeren (Terrein Van der Stroom). Parkeren kunt u in de omgeving. Volg de borden. Toegang en parkeren gratis.

datum en tijdstip 17-11-2019 om 10.00 uur

Zondagsdienst - Herdenken van de overledenen