Rommelmarkt Ommeren

Verkoop voor de rommelmarkt.
Ondanks dat er geen rommelmarkt dit jaar plaatsvind, blijft Riet v Beem actief in het maken van handdoekpakketten, jam, gedroogde appeltjes enz. Degene die bij Riet met de Kerkbalans komt, koopt ieder jaar zelfgebreide (door W. v/den Berg) geitenwollen sokken. Dit jaar geen markt en dus geen sokken en hij was er doorheen. Gelukkig heeft Riet een voorraadje thuis en in de kringloopwinkel en het probleem opgelost.

Zo zie je maar wat we missen aan het niet kunnen houden van de rommelmarkt: een mooie gemeentedag.
Riet blijft ook aan huis verkopen en schonk ons weer een mooi bedrag van € 500,-  . Verder ontvingen wij ook nog een bedrag van € 100,- van N. v/d Sande die ook voor de rommelmarkt spulletjes aan huis heeft verkocht.
Dames, ook die achter de schermen, hartelijk dank voor jullie inzet en mooie bijdrage!!

datum en tijdstip 18-04-2021 om 10.00 uur

datum en tijdstip 25-04-2021 om 10.00 uur