Fysieke kerkdienst in de coronaperiode Fysieke kerkdienst in de coronaperiode
De fysieke kerkdiensten kunnen in deze coronaperiode doorgaan hebben mits wij de juiste coronamaatregelen in acht nemen.

U kunt zich aanmelden voor het bijwonen van de kerkdienst op elke donderdagavond tussen 19.00 uur en 20.00 uur op de volgende nummers: 06-10093041 / 06-10093043.
Om de kerkdienst te bezoeken is het belangrijk dat u de rekening houdt met het volgende:
    • Houdt 1,5 meter afstand
    • Bij aankomst wordt uw reservering gecheckt.
    • Bij binnenkomst: ontsmet uw handen met de handalcohol in het kerkportaal
    • De koster zal u een zitplaats aanwijzen
    • Tijdens de dienst kunnen we helaas niet zingen
    • De collecte vindt plaats middels de collectezakken op stok. Uw gave geven kan ook middels een bankoverschrijving of de GIVT app
    • Een 3e collecte vindt plaats in het kerkportaal, de collectezak staat op een standaard
    • Neem u jas mee de kerk in
    • Toiletbezoek is niet mogelijk
    • Verlaat na afloop van de dienst de kerk, rekening houdend met 1,5 meter afstand van elkaar
    • We willen u vriendelijk doch dringend verzoeken niet na te praten in het kerkportaal en of op het kerkplein.
Gedurende de volledige lockdown kunnen de fysieke diensten doorgaan. Wel hebben wij de keuze gemaakt om maximaal 30 gemeenteleden inclusief "personeel" de fysieke dienst bij te laten wonen.