vanuit de kerkenraad! vanuit de kerkenraad!

Autodienst

In onze gemeente zijn er ouderen die graag de kerkdienst willen bijwonen maar niet meer op eigen gelegenheid naar de kerk kunnen komen. Om dit toch mogelijk te maken heeft de kerkenraad besloten om een autodienst op te gaan zetten.
Hennie en Corrie van Beusekom zijn bereid gevonden om dit te coördineren.
Het werkt als volgt:

Iedere zondag is er iemand die zorgdraagt voor de “kerkauto”.
In het dienstenoverzicht in De Bron vindt u de naam en het telefoonnummer van de persoon die is ingeroosterd.
Wilt u gebruik maken van de “kerkauto” dan kunt u zelf contact opnemen.
In overleg wordt afgesproken hoe laat u wordt opgehaald. Natuurlijk wordt u na afloop van de dienst weer thuis gebracht.
Ouderen die iedere zondag gebruik willen maken van de kerkauto kunnen contact opnemen met Hennie en Corrie van Beusekom. Zij regelen dan dat u standaard wordt opgehaald en u hoeft zich dan alleen bij verhindering af te melden.

datum en tijdstip 24-03-2019 om 10.00 uur

Ophaaldag Rommelmarkt