di 5 november 2019

Gemeenteavond- thema Eenzaamheid (bij oud en jong)

Locatie:
 de Bron te Ommeren
Tijdstip:
 20:00  - 22:00

Dinsdag 5 november bent u van harte uitgenodigd op de gemeenteavond. Deze avond zal Alie Hoek een lezing geven over het thema:

Eenzaamheid, daar hoef je niet oud voor te zijn

Eenzaamheid is iets anders dan alleen zijn. Wanneer ben je eenzaam. Er is vaak een grote schaamte rondom eenzaamheid.
Eenzaamheid komt niet alleen onder ouderen, maar ook jongeren voor. De oorzaken van eenzaamheid zijn bij ouderen vaak anders dan bij jongeren. Wat is eenzaamheid eigenlijk en wanneer ben je eenzaam. Waardoor kan dat komen en wat kun je er aan doen?

datum en tijdstip 27-10-2019 om 10.00 uur

datum en tijdstip 03-11-2019 om 10.00 uur

Gemeenteavond- thema Eenzaamheid (bij oud en jong)
datum en tijdstip 05-11-2019 om 20:00