Doop Yorick

Niet alleen het weer was mooi op zondag 15 mei, maar in een mooie dienst werd Yorick gedoopt. Zijn opa las een mooi gedicht, en To Believe, het koor waar zijn papa en mama in meezingen, zong een paar liederen. En natuurlijk maakten de kinderen van de kinderkerk weer de bekende vlieger.
In dit album een aantal foto's.

Ouderenmiddag 26 april 2022

Wat was het fijn om na 2,5 jaar weer een ouderenmiddag te mogen organiseren.
We hebben de contacten op allerlei gebied erg gemist. Dat was ook goed te horen, er is voor 2,5 jaar gepraat met elkaar.
De locatie deze keer was bij Appelcafé Gruun, we zijn daar goed ontvangen en niets tekort gekomen deze middag. Met het organiseren wisten we nog niet wat voor afstand en hoeveel gasten er aanwezig mochten zijn, dus wat meer ruimte gezocht. En na zoveel tijd ook eens wat extra’s voor iedereen. Zeker ook voor de dames van de bezoekgroep die er altijd (met liefde) veel tijd in steken en ook de afgelopen Corona-jaren het contact met onze ouderen op allerlei manieren in stand hebben gehouden, was het verdiend om eens rustig van de middag te kunnen genieten.
Ds. Overdijk opende de middag met ons, Els zorgde voor de muzikale begeleiding en daarna verhuisden we naar de educatieruimte, waar schrijfster/journalist Annegreet v Bergen met beeld en vertelling (en dank aan Joël die de techniek op zich heeft genomen) ons meenam naar de jaren 50-60. Zij heeft een aantal boeken geschreven o.a. Gouden jaren en het Goede leven, hierover ging haar presentatie. Na de pauze kon men vragen stellen of zelf herinneringen uit die tijd vertellen en was er als afsluiting nog een korte presentatie van voorwerpen uit het verleden en hoe zien ze er nu uit in het heden. Het was duidelijk met veel humor en vooral heel herkenbaar wat we te zien en te horen kregen.
Bij binnenkomst,  in de pauze en na afloop zijn we door het Appelcafé voorzien van een hapje en een drankje met als afsluiting een broodmaaltijd.
Het was goed om weer op deze manier samen te zijn. Ook confronterend omdat er in deze paar jaren toch een aantal leden van onze gemeente ons zijn ontvallen, zij worden door hun naaste maar ook door ons allen gemist. Maar ook goed dat we weer een aantal nieuwe gezichten  mochten verwelkomen. Op 10 november hopen we de volgende ouderenmiddag te houden, was u er nog niet bij geef u t.z.t. gerust op bij u bezoekdame/ouderling, het komt van te voren allemaal in de Bron en Kerk Roept te staan. Van harte welkom!!
Mede namens de dames/heer van de bezoekgroep,
Gerda v Ommeren

Palmpasen Kinderkerk

Met Palmpasen hielden we een kinderkerk XXL, waar de kinderen het verhaal van de intocht hoorden en een palmpaasstok versierden. Bij het uitgaan van de kerk was het weer een vrolijk gezicht!
In dit album een paar forto's.

Doop Loaz

Het was 27 maart een heel feestelijke zondag. Natuurlijk in de eerste plaats omdat Loaz werd gedoopt. Maar ook omdat de kerk voor het eerst na corona weer prop en prop vol zat... In dit fotoalbum een kleine impressie van de doopdienst.

Doop Isabeau en Lux

Op de derde Adventszondag, 12 december, werden Lux en Isabeau gedoopt.
Isabeau in de doopjurk waarin ook haar moeder en haar opa zijn gedoopt. Fleur stak de adventskaars aan, en Jozef kwam, met een flinke plank gewapend, op bezoek... De dominee heeft blijkbaar met z'n toga-mouw tegen de witkalk van de muur gestaan... (Bij het afstandhouden kom je nog wel eens in vreemde hoekjes terecht, als het druk is...) De kinderkerk maakte voor Lux en Isabeau de bekende vlieger.
Jammergenoeg konden we niet samen koffiedrinken, maar buiten hebben we de doopouders toch gelukgewenst.

Kringloopwinkel Opbouw

Kringloopwinkel Inrichting

Kringloopwinkel Spullen

Liturgisch Bloemschikken 2022/2021/2020/2019/2018

Hier vindt u de foto's van het liturgisch bloemschikken.

datum en tijdstip 22-05-2022 om 10.00 uur

Hemelvaart