Doop Lynn

Op 3 oktober werd Lynn gedoopt. Gelukkig konden we met wat meer mensen samenzijn dan de afgelopen anderhalf jaar. Het was een feestelijke dienst, waarin Lynn's opa een mooi, door hemzelf geschreven, gedicht voorlas.
Na de dienst konden we weer koffiedrinken in 'De Bron'.
In dit album een aantal foto;'s, met dank aan Thea!

Startzondag

Omdat we nog aan allerlei corona-beperkingen onderhevig waren, kozen we voor een 'veilige' startdienst: een dienst in de openlucht met de mogelijkheid aansluitend elkaar buiten onder het genot van koffie/thee/ranja (en een ijsje voor de kinderen) nog even te kunnen ontmoeten.
De dienst werd gezegend met goed weer! Het was fijn om weer met zovelen samen te zijn, dat deed ieder goed, en geeft vertrouwen voor het nieuwe seizoen!
In dit album enkele foto's, met dank aan Thea Verkerk.

Doop Joris

Op 12 september werd Joris gedoopt. In een kerk waarin we helaas nog niet met veel mensen bij elkaar konden zijn, maar gelukkig wel temidden van zijn oma's en opa's, zelfs zijn overgrootuders en zijn ooms en tantes.
In dit album een aantal foto's/

Overstapdienst 4 juli

Op 4 juli nam een aantal kinderen afscheid van de kinderkerk, en konden we ze welkom heten bij de tienerkerk. Het weer was gelukkig goed... Daarom vierden we de dienst in de openlucht, in de pastorietuin.
Een fotoimpressie in dit album.

Doop Annemijn

Op 18 april werd Annemijn gedoopt. Door de omstandigheden met maar weinig mensen in de kerk, gelukkig volgden veel mensen thuis de streaming in beeld en geluid. Een kleine foto-inpressie in dit album.

Palmzondag Kinderkerk

Op Palmzondag versierden de kinderen de traditionele palmpaasstok, en stonden ze stil bij de betekenis van alles wat er aangehangen wordt. In dit album enkele foto's

Doop Fenno

Op 24 januari werd Fenno gedoopt. Door de omstandigheden konden we niet met heel veel mensen samen zijn, toch was het vreugdevol dat we mochten beleven dat God ook Fenno roept.
In dit album enkele foto's.

Kringloopwinkel Opbouw

Kringloopwinkel Inrichting

Kringloopwinkel Spullen

Bekijk alle foto's

Liturgisch Bloemschikken 2021/2020/2019/2018/2017/2016/2015/2014/2013/2012/2011/2010/2009

Hier vindt u de foto's van het liturgisch bloemschikken.

Zondagsdienst, Nat. Bijbelzondag
datum en tijdstip 31-10-2021 om 10.00 uur