PKN
Nederlands Hervormde Kerk te Ommeren
 
Doop Lynn

Op 3 oktober werd Lynn gedoopt. Gelukkig konden we met wat meer mensen samenzijn dan de afgelopen anderhalf jaar. Het was een feestelijke dienst, waarin Lynn's opa een mooi, door hemzelf geschreven, gedicht voorlas.
Na de dienst konden we weer koffiedrinken in 'De Bron'.
In dit album een aantal foto;'s, met dank aan Thea!

Bekijk alle foto's
 
Startzondag

Omdat we nog aan allerlei corona-beperkingen onderhevig waren, kozen we voor een 'veilige' startdienst: een dienst in de openlucht met de mogelijkheid aansluitend elkaar buiten onder het genot van koffie/thee/ranja (en een ijsje voor de kinderen) nog even te kunnen ontmoeten.
De dienst werd gezegend met goed weer! Het was fijn om weer met zovelen samen te zijn, dat deed ieder goed, en geeft vertrouwen voor het nieuwe seizoen!
In dit album enkele foto's, met dank aan Thea Verkerk.

Bekijk alle foto's
 
Doop Joris

Op 12 september werd Joris gedoopt. In een kerk waarin we helaas nog niet met veel mensen bij elkaar konden zijn, maar gelukkig wel temidden van zijn oma's en opa's, zelfs zijn overgrootuders en zijn ooms en tantes.
In dit album een aantal foto's/

Bekijk alle foto's
 
Overstapdienst 4 juli

Op 4 juli nam een aantal kinderen afscheid van de kinderkerk, en konden we ze welkom heten bij de tienerkerk. Het weer was gelukkig goed... Daarom vierden we de dienst in de openlucht, in de pastorietuin.
Een fotoimpressie in dit album.

Bekijk alle foto's
 
Doop Annemijn

Op 18 april werd Annemijn gedoopt. Door de omstandigheden met maar weinig mensen in de kerk, gelukkig volgden veel mensen thuis de streaming in beeld en geluid. Een kleine foto-inpressie in dit album.

Bekijk alle foto's
 
Palmzondag Kinderkerk

Op Palmzondag versierden de kinderen de traditionele palmpaasstok, en stonden ze stil bij de betekenis van alles wat er aangehangen wordt. In dit album enkele foto's

Bekijk alle foto's
 
Doop Fenno

Op 24 januari werd Fenno gedoopt. Door de omstandigheden konden we niet met heel veel mensen samen zijn, toch was het vreugdevol dat we mochten beleven dat God ook Fenno roept.
In dit album enkele foto's.

Bekijk alle foto's
 
Kringloopwinkel Opbouw

Bekijk alle foto's
 
Kringloopwinkel Inrichting

Bekijk alle foto's
 
Kringloopwinkel Spullen

Bekijk alle foto's
 
Liturgisch Bloemschikken 2021/2020/2019/2018/2017/2016/2015/2014/2013/2012/2011/2010/2009

Hier vindt u de foto's van het liturgisch bloemschikken.

Bekijk alle foto's
 


 

Zondagsdienst, Nat. Bijbelzondag
datum en tijdstip 31-10-2021 om 10.00 uur
meer details

Dankdag
datum en tijdstip 03-11-2021 om 19.30 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 07-11-2021 om 10.00 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 14-11-2021 om 10.00 uur
meer details

 
vernieuwde wijkindeling
Onder het kopje "het consistorie" vindt u de vernieuwde wijkindeling met de daarbij behorende wijkouderling of pastoraal medewerker.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.