PKN
Nederlands Hervormde Kerk te Ommeren
 
Overstapdienst 4 juli

Op 4 juli nam een aantal kinderen afscheid van de kinderkerk, en konden we ze welkom heten bij de tienerkerk. Het weer was gelukkig goed... Daarom vierden we de dienst in de openlucht, in de pastorietuin.
Een fotoimpressie in dit album.

Bekijk alle foto's
 
Doop Annemijn

Op 18 april werd Annemijn gedoopt. Door de omstandigheden met maar weinig mensen in de kerk, gelukkig volgden veel mensen thuis de streaming in beeld en geluid. Een kleine foto-inpressie in dit album.

Bekijk alle foto's
 
Palmzondag Kinderkerk

Op Palmzondag versierden de kinderen de traditionele palmpaasstok, en stonden ze stil bij de betekenis van alles wat er aangehangen wordt. In dit album enkele foto's

Bekijk alle foto's
 
Doop Fenno

Op 24 januari werd Fenno gedoopt. Door de omstandigheden konden we niet met heel veel mensen samen zijn, toch was het vreugdevol dat we mochten beleven dat God ook Fenno roept.
In dit album enkele foto's.

Bekijk alle foto's
 
Kringloopwinkel Opbouw

Bekijk alle foto's
 
Kringloopwinkel Inrichting

Bekijk alle foto's
 
Kringloopwinkel Spullen

Bekijk alle foto's
 
Startzondag, 20 september 2020

Op 20 september trapten we af voor het komende seizoen... Anders dan anders... In de kerk kunnen we vanwege de anderhalve meter maar 40 tot 45 kerkgangers ontvangen, in de pastorietuin passen er meer... Met een man of honderd waren we bij elkaar. 'Een andere start... Dezelfde God!' In dat vertrouwen gaan we als gemeente van Ommeren verder!

Bekijk alle foto's
 
Overstapdienst kinderkerk

Op 12 juli namen Annika, Daan, Eline, Joachim en Maud afscheid van de kinderkerk en zijn ze overgestapt naar de tienerkerk. Maar ja, hoe kun je in coronatijd nu zoveel mogelijk mensen daarbij laten zijn?
Daarom hebben we er een corona-proof openluchtdienst van gemaakt in de pastorietuin. En het werd gezegend met prachtig weer! We hebben er van genoten elkaar met velen te kunnen ontmoeten, en samen eindelijk weer eens koffie te kunnen drinken...
Thea Verkerk maakte foto's, in dit album te zien.

Bekijk alle foto's
 
Palmpasen

Ja, dat was nu jammer, dat we geen kerkdienst konden houden met Palmpasen... Gelukkig hebben de kinderen van de kinderkerk de spullen om een Palmpaasstok te maken thuis gekregen! Sommigen hebben een foto gestuurd van het resultaat - hebben we tóch nog een beetje optocht, hier op de website...

Bekijk alle foto's
 
Doop Ayren

Op zondag 23 februari was het weer buiten bar en boos, maar het was goed in de kerk te zijn. Daar werd Ayren gedoopt, hij hoort er nu dus helemaal bij, bij de Heer en bij ons!
In dit album een kleine foto-impressie.

Bekijk alle foto's
 
Vijfentwintig jaar predikant

Op 22 januari was ds. Henk Overdijk vijfentwintig jaar predikant. Via Neede, Markelo en De Lier kwam hij eind 2013 naar Ommeren. Op 26 januari werd het jubileum in de gemeente gevierd.

Bekijk alle foto's
 
Liturgisch Bloemschikken 2021/2020/2019/2018/2017/2016/2015/2014/2013/2012/2011/2010/2009

Hier vindt u de foto's van het liturgisch bloemschikken.

Bekijk alle foto's
 


 

Zondagsdienst
datum en tijdstip 01-08-2021 om 10.00 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 08-08-2021 om 10.00 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 15-08-2021 om 10.00 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 22-08-2021 om 10.00 uur
meer details

 
vernieuwde wijkindeling
Onder het kopje "het consistorie" vindt u de vernieuwde wijkindeling met de daarbij behorende wijkouderling of pastoraal medewerker.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.