Doop Ayren

Op zondag 23 februari was het weer buiten bar en boos, maar het was goed in de kerk te zijn. Daar werd Ayren gedoopt, hij hoort er nu dus helemaal bij, bij de Heer en bij ons!
In dit album een kleine foto-impressie.

Vijfentwintig jaar predikant

Op 22 januari was ds. Henk Overdijk vijfentwintig jaar predikant. Via Neede, Markelo en De Lier kwam hij eind 2013 naar Ommeren. Op 26 januari werd het jubileum in de gemeente gevierd.

Kerstmusical Kinderkerk

In een heel, heel volle kerk vierde de Kinderkerk Kerstfeest. De musical 'Op de wijs van Mattijs' werd opgevoerd door heel veel kinderen en enkele volwassenen. In dit album een foto-impressie van een geslaagde avond.

Doop Sepp

Op 15 december, de derde Adventszondag, werd Sepp gedoopt. 'Ben je groot of ben je klein / God houdt van jou!' werd door de kinderen van de kinderkerk gezongen, en zelfs de wijzen kwamen langs in de dienst!
Een fotoimpressie in dit album.

Ouderenmiddag 7 novemberr 2019

We mogen weer terugkijken op een gezellige ouderenmiddag met een goed gevulde Bron.
Fijn ook dat er weer een aantal “jongere” ouderen bij waren, het is goed om ook op deze manier Gemeente van Ommeren te kunnen zijn.

De middag werd geopend door Ds Overdijk.
Na de opening namen Sjaco en Hanny van der Speld de verdere invulling voor hun rekening met “De jeugd van vroeger” liedjes vanaf de jaren 50/60 “oude” en bekende liedjes.
In de pauze ging er een “menulijst” rond waarop men een verzoeknummer in kon vullen, de meeste daarvan werden daarvan na de pauze (mee)gezongen.
Ook Riet, Neeltje en Theo stonden er weer met hun producten, telkens komen er weer nieuwe producten bij, tot “boerenjongens” toe. De opbrengst is voor de Rommelmarkt en dus voor de kerk.
We hebben de middag afgesloten met een stamppottenbuffet, met dank aan de vrijwilligers die er iedere keer weer voor zorgen dat er voldoende te eten is.
Na afloop nog een half uurtje puzzelen om op alle meegebrachte warmhoudschalen de goede deksels te vinden. 😊

Doopdienst 6 oktober

Op zondag 6 oktober werden Anna, Famke en Jesse gedoopt, in een heel volle kerk. Fijn dat drie kinderen werden toegevoegd aan de kudde van de Goede Herder.
In dit album de foto's.

Startzondag

Op 15 september trapten we als gemeente weer af voor het nieuwe seizoen. In een volle kerk stonden we stil bij het thema 'Een goed verhaal' en daarna deden we ons te goed aan allerlei lekkernijen bij onze traditionele 'high tea'.
Het was fijn om zo samen te zijn!
In dit album de foto's.met dank aan Thea Verkerk.

Overstapdienst

Sander, Julian, Jara, Sophie en Thijs gaan na de vakantie naar het voortgezet onderwijs. Daarom stapten ze in de gezinsdienst van 14 juli over van de kinderkerk naar de tienerkerk. Ze namen afscheid van de kinderkerk, en kregen een liedboek als aandenken aan deze periode. Hopelijk wordt het niet alleen een aandenken voor ze, maar gaan ze het ook in de kerk gebruiken. Ze werden hartelijk welkom geheten op de tienerkerk, dus afscheid namen we niet... In dit album een aantal foto's.

Rommelmarkt 1 juni 2019

Bekijk alle foto's

Liturgisch Bloemschikken 2020/2019/2018/2017/2016/2015/2014/2013/2012/2011/2010/2009

Hier vindt u de foto's van het liturgisch bloemschikken.

Geen dienst
datum en tijdstip 05-04-2020 om 10.00 uur

Witte donderdag en Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 09-04-2020 om 19.30 uur