De Kerk Roept De Kerk Roept

De Kerk Roept is een twee-wekelijks orgaan van Hervormde Gemeenten uit Classis Tiel en Kring Tuil.

Kopij betreffende de Herv.Kerk. Ommeren kan worden aangeleverd bij de scriba van deze gemeente. Houdt u er rekening mee dat de kopij, voor de volgende Kerk Roept, op de maandag na het verschijnen van het blad moet zijn ingeleverd bij de scriba.

De Bron De Bron

De Hervormde gemeente Ommeren brengt 6x per jaar een kerkblad uit. Deze wordt verspreid onder de gemeenteleden en alle inwoners van Ommeren.

lees meer ยป

Geen dienst
datum en tijdstip 05-04-2020 om 10.00 uur

Witte donderdag en Heilig Avondmaal