Algemene informatie Algemene informatie

Vrouwenvereniging Weest Getrouw.

Onze vrouwenvereniging is opgericht in 1943.
We bestaan dus ruim 75  jaar.
Op donderdagavond, om de 2 weken, komen we bij elkaar. Op een doorsnee avond beginnen we met het zingen van een lied, horen een stukje uit de bijbel en een korte lezing uit een bijbels dagboekje  en zingen we nog een lied. Daarna zijn er vaak wat mededelingen en dan is het al weer tijd voor koffie of thee. Iedere keer is er iets lekkers bij en er is genoeg ruimte om even met elkaar van gedachten te wisselen.
Na de pauze worden de avonden afwisselend ingevuld met muziek, dans, een interessant onderwerp, bloemschikken, bingo, etc, etc en zelfs de “ouderwetse” maar o zo gezellige spelletjesavond komt aan bod. We vieren sinterklaas en kerst en aan het eind van het seizoen maken we een uitstapje met de bus.
In het jubileumjaar hebben we een gezellig reisje ondernomen en lekker gegeten met elkaar. Op de daaropvolgende verenigingsavond is er een jubileumboekje uitgekomen voor alle leden. Ook het logo en het verenigingslied zijn op die avond geïntroduceerd. Iedereen mocht een gast meenemen. En…. Onze vereniging is uitgebreid met maar liefst 7 nieuwe leden.
We tellen nu 41 leden en Dirkje Zaaijer – van Os is ons ere-lid.
De contributie bedraagt 25 euro voor een half jaar. De koffie en thee en soms ook nog een maaltijd zijn bij die kosten inbegrepen.
U krijgt dus heel veel voor heel weinig.

U zult misschien denken: elke 14 dagen? Dat is vaak. Maar het is reuze gezellig en dikwijls ook erg interessant. De avonden beginnen om 19.30 uur en zijn om 21.30 uur afgelopen.

datum en tijdstip 21-07-2019 om 10.00 uur

datum en tijdstip 28-07-2019 om 10.00 uur