PKN
Nederlands Hervormde Kerk te Ommeren
 
WELKOM WELKOM

Welkom bij de Nederlandse Hervormde Kerk te Ommeren.

Wij nodigen u van harte uit om de site te bekijken en zo het een en ander te weten te komen over de Herv. Gem. van Ommeren.

Mocht u vragen hebben dan kunt u ten allen tijden contact opnemen met de scriba of leden van de kerkenraad.

 

 
Digitale nieuwsbrief Digitale nieuwsbrief
Onze gemeente kent geen ‘zondagsbrief’ die op zondagmorgen wordt uitgedeeld en waarin mededelingen, collectedoelen etc. met de kerkgangers worden gedeeld. Om in deze tijd, waarin veel dingen anders zijn, in een wat regelmatiger frequentie te kunnen communiceren dan in het ritme van de kerkbladen hebben we besloten om voorlopig een digitale nieuwsbrief te maken. Op deze nieuwsbrief kunt u zich gratis abonneren. Inschrijven en uitschrijven via een mailtje aan de scriba: scriba.ommeren@gmail.com dan wordt gezorgd dat u de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangt.
 
Collecteren via de GIVT App Collecteren via de GIVT App
Het niet doorgaan van de kerkdiensten raakt onze gemeente en de doelen die we steunen, en die rekenen op onze bijdrage, ook financieel.

U kunt vanaf nu uw gift geven via de givt app. Deze is te downloaden in de Google play store of in de Apple store. Zo kunnen we de kerk en de goede doelen blijven steunen. U vindt de Hervormde Gemeente Ommeren onder lijst, (in de app) daar kunt u uw gift bij een collecte aangeven. Voor de collecten van onze gemeente is de indeling als volgt: 1e collecte is voor de Diaconie, 2e collecte is voor de kerk, 3e collecte is de extra collecte.

Ziet u het niet zitten om de app te downloaden? Uw bijdrage aan de collecten kunt u ook overmaken, o.v.v. het doel, naar: NL04 RABO 0373726627 t.n.v. CvK Herv. Gemeente Ommeren.
Via onderstaande link komt u op de givtpagina:
https://www.givtapp.net/download
 
Liturgisch moment op zondag Liturgisch moment op zondag
Vanaf  zondag 29 maart 2020 zal vanuit onze kerk om 10.00 uur een kort liturgisch moment gestreamd worden, te beluisteren via de computer en de Lukas kastjes. Zo willen we, nu we niet kunnen samenkomen in de kerk, toch met elkaar en onze Heer verbonden blijven.
U kunt dit hier beluisteren:
https://kerkdienstgemist.nl/stations/453-Hervormde-Gemeente-Ommeren
 
 
Klokken van troost en hoop Klokken van troost en hoop
De Raad van Kerken doet een oproep aan alle kerken van Nederland om de komende drie woensdagen van 19.00 tot 19.15 uur de klokken te luiden, om mensen met elkaar te verbinden over de grenzen van sociaal isolement heen, en op te roepen tot gebed voor alle getroffenen en hulpverleners.
Ook de klok van onze kerk zal geluid worden.
 
 
Corona maatregelen Corona maatregelen
Extra mededeling met betrekking tot het coronavirus:
 
Gezien de adviezen vanuit de overheid hebben wij het ingrijpende besluit moeten nemen, in lijn met de kerken in onze regio, om ook in onze gemeente de kerkdiensten en andere bijeenkomsten in de Bron tot en met 28 april te annuleren.
 
Middels onze website en Facebookpagina houden wij u op de hoogte over nieuwe ontwikkelingen betreffende de kerkdiensten en of andere bijeenkomsten in de Bron.

Wij vertrouwen op uw begrip en vragen uw gebed voor deze situatie. Als er vragen zijn of andere opmerkingen kunt u contact opnemen met de scriba of andere kerkenraadsleden.

De kerkenraad
 
 
Privacy Privacy
Privacyverklaring
 
 

online 1e Pinksterdagdienst
datum en tijdstip 31-05-2020 om 10.00 uur
meer details

 
vernieuwde wijkindeling
Onder het kopje "het consistorie" vindt u de vernieuwde wijkindeling met de daarbij behorende wijkouderling of pastoraal medewerker.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.