Digitale nieuwsbrief Digitale nieuwsbrief
Onze gemeente kent geen ‘zondagsbrief’ die op zondagmorgen wordt uitgedeeld en waarin mededelingen, collectedoelen etc. met de kerkgangers worden gedeeld. Om in deze tijd, waarin veel dingen anders zijn, in een wat regelmatiger frequentie te kunnen communiceren dan in het ritme van de kerkbladen hebben we besloten om voorlopig een digitale nieuwsbrief te maken. Op deze nieuwsbrief kunt u zich gratis abonneren. Inschrijven en uitschrijven via een mailtje aan de scriba: scriba.ommeren@gmail.com dan wordt gezorgd dat u de nieuwsbrief in uw mailbox ontvangt.

datum en tijdstip 25-10-2020 om 10.00 uur

datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur