PKN
Nederlands Hervormde Kerk te Ommeren
 
Doop Marjolijn

Op een heel zonnige zondag, 17 februar,i werd Marjolijn gedoopt. De kinderen zongen: 'ben je groot of ben je klein, God houdt van jou!' Marjolijn hoort er helemaal bij! In dit album een aantal foto's.

Bekijk alle foto's
 
Kinderkerstfeest

Zaterdagavond 22 december vierde de kinderkerk Kerststfeest. Het Kerstverhaal werd verteld met foto's, waarin de kinderen van de kinderkerk als de figuren uit het verhaal fungeerden. Er was een vrij verhaal, we zongen buiten bij de vuurkorf het 'ere zij God' en er was chocolademelk.
In dit album enkele foto's.

Bekijk alle foto's
 
Doop Tess

Op de tweede Adventszondag werd Tess gedoopt en er waren veel mensen gekomen die daar bij wilden zijn. De kinderen van de kinderkerk zongen voor Tess 'weet je dat de Vader je kent?' en samen zongen we 'Welkom, welkom in ons midden...'
Tess hoort er nu helemaal bij. In dit album een aantal foto's.

Bekijk alle foto's
 
Ouderenmiddag 22 november 2018

Bekijk alle foto's
 
Martin en Marleen in Ommeren

Op 26 september waren Martin en Marleen 't Hart - onze "eigen" zendelingen - te gast op de maandelijkse koffiemorgen. Zij zijn door de GZB uitgezonden naar Rwanda, en onze gemeente is éen van de sponsoren. Met een mooie presentatie en een openhartig verslag van hun ervaringen kwam hun werk voor ons heel dicht bij. In oktober zullen Martin en Marleen de tieners van Checkpoint ontmoeten.
In dit fotoalbum enkele foto's van de koffiemorgen.

Bekijk alle foto's
 
Startdienst/High tea

Na een schitterend middagprogramma en een fijne sing-in volgde op 16 september de zondag van ons startweekend. In een overvolle kerk vierden we een feestelijke gezinsdienst, daarna spoedden we ons naar de Bron voor de traditionele high tea, die ook dit jaar een groot succes was.
Een aantal foto's in dit album.

Bekijk alle foto's
 
Startmiddag

Op zaterdagmiddag 15 september begion ons startweekend met een activiteit georganiseerd door de plaatselijke vrijwilligers van het NBG. Een kleine wandeling door het dorp, om in gesprek te komen rondom verhalen en personen uit de bijbel, spelactiviteiten en een gezamenlijke maaltijd. Een klein fotoverslag in dit album.

Bekijk alle foto's
 
Doopdienst 9 september

Op 9 september werd Lizze gedoopt, er waren veel mensen die daar graag bij wilden zijn.
In dit album een aantal foto's.

Bekijk alle foto's
 
Overstapdienst

In de gezinsdienst van 8 juli stapten Geke, Jesse, Arjan, Chananja, Rick en Marith over van de kinderkerk naar de tienerkerk. Het thema van de dienst was 'De verloren penning,' een bekende, kleine, gelijkenis van Jezus uit Lucas 15. Het verhaal werd voor deze zondagmorgen een beetje 'geupdatet' zoals uit de foto-impressie blijkt...

Bekijk alle foto's
 
Liturgisch Bloemschikken 2019/2018/2017/2016/2015/2014/2013/2012/2011/2010/2009

Hier vindt u de foto's van het liturgisch bloemschikken.

Bekijk alle foto's
 


 

Zondagsdienst
datum en tijdstip 24-03-2019 om 10.00 uur
meer details

Ophaaldag Rommelmarkt
datum en tijdstip 04-05-2019 om
meer details

Informatie avond Rommelmarkt
datum en tijdstip 07-05-2019 om 20:00
meer details

 
Rommelmarkt Ommeren
Dit jaar: 1 juni 2019!
 
vernieuwde wijkindeling
Onder het kopje "het consistorie" vindt u de vernieuwde wijkindeling met de daarbij behorende wijkouderling of pastoraal medewerker.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.