PKN
Nederlands Hervormde Kerk te Ommeren
 

wo 7 februari 2018

Open Vrouwenochtend

Locatie: 
 de Bron Ommeren
Tijdstip: 
 9:30  - 11`:30

De Open Vrouwenochtend wordt georganiseerd door de werkgroep ‘Open Vrouwenochtend gemeente Buren’. Het is een interkerkelijke vrouwen groep. 
 
Het doel van deze ochtenden is om vrouwen bij elkaar te brengen, in gesprek te komen over allerlei levens- en geloofsvragen, te bemoedigen in het leven en met elkaar na te denken. Dit met de doelstelling om de bijbel op een praktische manier dichter bij de mensen te brengen. 
Om deel te nemen aan de ochtend hoeft men niet kerkelijk aangesloten te zijn en het meebrengen van kleine kinderen vormt geen enkel probleem. Om alle vrouwen de kans te geven deel te nemen is er in De Bron een kindercrèche aanwezig.
 
 Om het thema helemaal goed tot zijn recht te laten komen staat er een boekentafel klaar, waar allerlei lectuur wordt aangeboden over het behandelde onderwerp.
 
Het programma duurt van 9.30-11.30 uur.
Vanaf 9.15 uur staat er koffie en thee klaar in “De Bron”, 
Dr. Guepinlaan 26 te Ommeren.
 

 spreekster: Jolanda van Vugt; thema: “Geliefde ongelovige”

 
Heeft u verder nog vragen dan kunt u contact opnemen met 
Jeannette van Dorp tel. 0344-603896

terug
 


 

Zondagsdienst
datum en tijdstip 21-07-2019 om 10.00 uur
meer details

Zondagsdienst
datum en tijdstip 28-07-2019 om 10.00 uur
meer details

 
vernieuwde wijkindeling
Onder het kopje "het consistorie" vindt u de vernieuwde wijkindeling met de daarbij behorende wijkouderling of pastoraal medewerker.
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.