WELKOM WELKOM

Welkom bij de Nederlandse Hervormde Kerk te Ommeren.

Wij nodigen u van harte uit om de site te bekijken en zo het een en ander te weten te komen over de Herv. Gem. van Ommeren.

Mocht u vragen hebben dan kunt u ten allen tijden contact opnemen met de scriba of leden van de kerkenraad.

Collecteren via de GIVT App Collecteren via de GIVT App
Momenteel kunnen we niet naar de kerk en wordt er niet gecollecteerd. Maar achter de schermen werken we door.

U kunt vanaf nu uw gift geven via de givt app. Deze is te downloaden in de Google play store of in de Apple store. Zo kunnen we de kerk en de goede doelen blijven steunen. U vindt de Hervormde Gemeente Ommeren onder lijst, (in de app) daar kunt u uw gift bij een collecte aangeven.
Zondag wordt er gecollecteerd voor:
1e collecte: Diaconie KiA 40 dagen (Werelddiaconaat: Ghana)
2e collecte: CvK voor de kerk
3e collecte = extra collecte: Missie Martin en Marleen t’ Hart

Ziet u het niet zitten om de app te downloaden? Uw bijdrage aan de collecten kunt u ook overmaken, o.v.v. het doel, naar: NL04 RABO 0373726627 t.n.v. CvK Herv. Gemeente Ommeren.
Via onderstaande link komt u op de givtpagina:

Liturgisch moment op zondag Liturgisch moment op zondag
Vanaf  zondag 29 maart 2020 zal vanuit onze kerk om 10.00 uur een kort liturgisch moment gestreamd worden, te beluisteren via de computer en de Lukas kastjes. Zo willen we, nu we niet kunnen samenkomen in de kerk, toch met elkaar en onze Heer verbonden blijven.
U kunt dit hier beluisteren:

Klokken van troost en hoop Klokken van troost en hoop
De Raad van Kerken doet een oproep aan alle kerken van Nederland om de komende drie woensdagen van 19.00 tot 19.15 uur de klokken te luiden, om mensen met elkaar te verbinden over de grenzen van sociaal isolement heen, en op te roepen tot gebed voor alle getroffenen en hulpverleners.
Ook de klok van onze kerk zal geluid worden.

Corona maatregelen Corona maatregelen

Extra mededeling met betrekking tot het coronavirus:

Gezien de adviezen vanuit de overheid hebben wij het ingrijpende besluit moeten nemen, in lijn met de kerken in onze regio, om ook in onze gemeente de kerkdiensten en andere bijeenkomsten in de Bron tot en met 31 maart te annuleren.

Middels onze website en Facebookpagina houden wij u op de hoogte over nieuwe ontwikkelingen betreffende de kerkdiensten en of andere bijeenkomsten in de Bron.

De ouderenmiddag van 24 maart zal niet doorgaan.

– Hoewel de volgende Avondmaalsviering pas voor april op het rooster staat, zal dan, naar bevind van zaken, de wijn in kleine bekertjes worden aangeboden en zullen we elkaar het brood niet aanreiken, maar moet ieder het zelf van de schaal nemen.

Wij vertrouwen op uw begrip en vragen uw gebed voor deze situatie. Als er vragen zijn of andere opmerkingen kunt u contact opnemen met de scriba of andere kerkenraadsleden.

De kerkenraad

Privacy Privacy

Geen dienst
datum en tijdstip 05-04-2020 om 10.00 uur